Succesvolle opening Centrum voor Aandacht Flevoland!

Warme start van Centrum voor Aandacht Flevoland

Zaterdag 27 augustus organiseerde Centrum voor Aandacht Flevoland een open huis in het Aeres Bedrijven Centrum, ofwel het ABC-gebouw aan de Drieslag 30 in Dronten. Buiten de genodigden om kwam ook een groot aantal mensen op basis van berichten in de media op de opening af. ”Leuk om te ervaren dat er veel mensen in Flevoland geïnteresseerd zijn in yoga en mindfulness. We merkten dat deze open dag voor velen een laagdrempelige manier was om kennis te maken met mindfulness en yoga, met de ruimte waar we de lessen en training verzorgen en natuurlijk met ons. Daarom hebben we besloten om iedere maand een inloopmoment te organiseren. De data zijn: zaterdagochtend 24 september, zaterdagochtend 8 oktober en zaterdagochtend 12 november, telkens van 09.00 uur tot 10.00 uur. Iedereen die benieuwd is naar of vragen heeft over mindfulness of yoga is van harte welkom tijdens deze vrijblijvende inloopuren.  

De mindfulness en yogalessen starten vanaf maandag 5 september. Voor meer informatie of aanmelden: bezoek de websites die hieronder staan vermeld.

Yvonne Wierda en Yvonne Tuinte

Centrum voor Aandacht Flevoland is een gezamenlijk initiatief van Yvonne Wierda-Calis (links op de foto) en Yvonne Tuinte-Zwanenburg. In het activiteitenoverzicht op deze website vind je alle activiteiten van B-yourSelf yoga van Yvonne Wierda en Centrum voor Mindfulness Flevoland van Yvonne Tuinte-Zwanenburg.

Voor B-yourSelf yoga van Yvonne Wierda, volg deze link: B-yourSelf yoga
Voor Centrum voor Mindfulness Flevoland van Yvonne Tuinte, volg deze link: Centrum voor Mindfulness Flevoland